O NAMA

A-MEDIA marketing, produkcija, konsalting, edukacija

Savremeno oveanstvo stvorilo je novu sferu na naoj planeti - medijsku sferu, koju moemo da percipiramo kao praktino neprebrojiv skup taaka proizvoaa i korisnika razliitih informacija, poruka...

Mogunost efikasnog povezivanja tih taaka zavisi od umea dobrog sagledavanja celina i delova. Za to je potrebno znanje, iskustvo, kreativnost, inovacija, brzina.

Veliki i teak posao? Ne mora da bude! Samo treba doi na pravo mesto.

A-medija je kua u kojoj na jednom mestu moete dobiti reenje za svaki izazov na koji naiete bavei se medijima i oglaavanjem. Mi smo kua marketinga, audio i video produkcije, medijske edukacije i konsaltinga. Nai proizvodi i usluge na razliite naine postali su deo svakodnevice graana Srbije, a sve vie i regiona ...

Naa radna formula je jednostavna:

A-media ↔ znanje & nove ideje & originalna reenja & brzina & ekonominost

Medijska sfera stalno se iri i menja. Pred medijima i oglaivaima gotovo iz trenutka u trenutak niu novi i novi izazovi. Kako to bre poslati informaciju ili poruku do to veeg broja ljudi kojima je namenjena? I najaktuelniji izazov - kako da se to uradi to ekonominije ?

Postoji jo jedan problem prezasienost koju kod korisnika moe da izazove hiperprodukcija informacija i poruka. ta onda? I proizvoai i korisnici u medijskoj sferi su ljudi, pa ima smisla, ponekad grubu, trinu igru oplemeniti, svesti je na ljudsku meru. To zahteva lini pristup i traenje pojedinanog, originalnog reenja za svaki zadatak koji se postavi. To je princip rada naeg tima.